Riad Celia 3*

  • riad_celia1
  • riad_celia2
  • riad_celia3
  • riad_celia4
  • riad_celia5
  • riad_celia6
  • riad_celia7
  • riad_celia8


Riad Celia ligger i hjertet af det historiske kvarter Riad Zitoun mellem Djemaa El Fna og Badi- og Bahia paladset. Medarbejderne står til din rådighed, så du kan tilbringe et behageligt ophold.

Riad Celia har 2 overdækkede haver med tilstødende marokkanske opholdsstuer der er rigt udsmykket med arabiske mønstre og sirlige ornamenter. På tag etagen er der en eksotisk lounge hvor du kan ligge og slikke sol. En Riad der tilbyder både marrokansk stemning og autentiske omgivelser.

Riaden tilbyder elleve dobbeltværelser fordelt på 3 etager og en suite samt bibliotek, satellit-tv, Hi-Fi udstyr og spil. Værelser findes med dobbelt og enkelt senge og har alle bad, toilet, telefon og klima-anlæg.

Fra pris
nu kun 3.995,- 

Pr. person i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer: 
- Fly København - Marrakech t/r
- Transport lufthavnen i Marrakech - hotel t/r
- 7 nætter på Riad Celia 3*
- Morgenmad på riad

- Skatter, afgifter og bidrag til rejsegarantifonden

 
 

 Faciliteter i Riad Celia
 

Generelt

Restaurant, døgnåben reception, terrasse, ikke ryger-værelser, værdiboks, baggageopbevaring, aircondition, særskilt rygezone.

Aktiviteter

Bibliotek.

Service

Daglig varelevering, tøjvask- og rens, morgenmad på værelset, strygning, valutaveksling, fax/fotokopiering, souvenir-/gavebutik, concierge, biludlejning- og sightseeing skranke.

Internet

Gratis! Trådløst internet er gratis og er tilgængeligt overalt på hotellet.

Parkering

Der er offentlig parkering i nærheden, som koster 4 Euro pr. døgn (reservering ikke nødvendigt).

Riad Les Oliviers
Riad Celia
 
1: Jemaa El Fna
 
2: Koutoubia Moskeen
 
3: Saadians Mausoleum
 
4: Bahia Paladset
 
5: Det Royale Palads
 
6: Dar Si Said Kunstmuseum
 
7: Ben Youssef Madrasa Universitet
 
8: Menara Haverne
 
 

Bestil detaljeret beskrivelse og priser:
* Dit navn:
* Din email:
Adresse:
By:
Postnr.:
* Telefon:
* Ønsker:
* Antal voksne:
* Antal børn u/12:
Tidligst afrejse:
Senest hjemrejse:
Senest hjemrejse:

4 marrakech folk 1

Marrakech - den røde by
- Se udflugter fra Marrakech her

Mellem Atlasbjergenes evige sne og ørkenes varme sand ligger den røde by Marrakech. Gennem århundrede voksede vidunderlige paladser, store moskeer, imponerende monumenter, riad'er, private palæer og frodige haver op af jorden.

Marrakech

Marrakech er stedet, som de, der har rejst verden rundt vender tilbage til. Byen var en vigtig etape på krydderiruten og er stadig et samlingssted. Jemaa el Fna pladsen, souk'erne og medinaen er selve sjælen i byen. Marrakech bobler af liv, og lyden af trommehvirvler, duften af mynte, musik, gøgl, lys, farver og skygger går utrætteligt op i en højere enhed. 

Marrakech er i sig selv en rig skat. Medinaen er en uvurderlig rigdom af historie, kultur og oplevelser omgivet af en rigmus, der beskyter den mod alt og alle, selv mod tidens tand. Men Marrakech har også en moderne bydel, grundlagt af franskmændede under kolonitiden, med brede boulevarder og moderne bygninger, der er vokset med tiden, så den omkranser medinaen.