Marrakech & Agadir

 • 1_shutterstock_162835286
 • 2_
 • 9_
 • Djeema al Fna_97318406
 • Krydderier_209246980
 • Marokkanske_børn_165312947
 • Marrakech_223583326
 • Marrakesh Souq_200263856
 • _agadir
 • agadir_strand
 • shutterstock_198603320

Kombinationsrejsen Marrakech & Agadir kombinerer tre dage i Marrakech med fire dage i Agadir.

Agadir by ligger på Marokkos Atlanterhavskyst. Byen er et yndet turistmål med behageligt klima — 300 solskinsdage årligt.
Hovedattraktionen er en kilometerlang strand, spændende og anderledes udflugter, gode og billige indkøbsmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter som tilbyder gourmetmåltider til marokkanske priser.

På den brede strand med fint sand, kan du dyrke mange forskellige slags vandsport, men især den som de fleste dyrker – at ligge på en strandstol for at nyde solens varme stråler. På strandpromenaden syder det af liv, både dag og aften, ved de mange restauranter og cafeer med udendørs servering af forskellig slags. 

Agadir er en nyere by med smukke og brede palmebesmykkede boulevarder, flotte butikskvarterer med mange caféer, restauranter og forretninger med både modetøj og eksotisk marokkansk håndværk og souvenirs. Selve Agadir by består af et hotelområde, som ligger tæt ved stranden.

De fleste hoteller er enten nye eller blevet renoveret indenfor de sidste par år, oftest med en spændende marokkansk arkitektur. Hotellerne har ofte store haver, er børnevenlige og med lækre pool-områder. Side om side med hotelområdet, i retning væk fra den brede strand, ligger centrum med både moderne og ældre arabiske kvarterer. Højt oppe på en mindre bjergtop skuer Agadirs vartegn over byen, den gamle Kasbah fra 1500-tallet. Agadir har selvfølgelig også en rigtig gammel markedsplads, souken, som er mest livlig om søndagen. Her skal du prøve at slentre omkring og indsnuse atmosfæren, duftene og sanseindtrykkene fra de mange spændende telte og boder og det myldrende menneskehav.

Der findes masser at købe og endnu mere at kigge på. Skræddersyet tøj, lædervarer, guld og sølv, tæpper, messing og andet håndværk kan hurtigt friste til en handel. Der er ingen tvivl om, at du bliver godt trænet i at prutte om prisen. Bliv ikke forbavset, hvis du bliver tiltalt på dit eget sprog. Marokkanerne er et dygtigt handelsfolk og vant til besøgende fra hele verdenen.

Fra pris kun
4.995,-
Pr. person i delt dobbeltværelse
 
 
 
Prisen inkluderer: 

- Fly København til Marrakech 
- Transfer t/r fra lufthavnen i Marrakech
- 3 nætter i Marrakech på 3* Riad
- Sightseeing i Marrakech 
- Transfer fra Marrakech til Agadir 
- 4 nætter i Agadir på 3+* hotel med opvarmet pool og 10 min gang fra strand 
- Inkl. morgenmad alle dage
- *Direkte fly Agadir - København
- Skatter, afgifter & bidrag til rejsegarantifonden
 
* Direkte fly til Agadir kun fra November til og med Marts, resten af året udføres rejsen med transfer fra Marrakech.  
 
 

Detaljeret beskrivelse og prisspecifikation
 
1. DAG: DANMARK - MARRAKECH
Ved ankomsten til Marrakech, møder vi jer i lufthavnen og kører jer til jeres hotel i Marrakech. Resten af dagen er til fri disposition.
 
Overnatning på hotellet.
 
2. DAG: MARRAKECH 
Dagen i dag står til fri disposition i Marrakech. På en byrundtur i Marrakech kan man besøge Koutoubia moskeen, Saadiernes gravmonument, Menara haverne og det berømte og farverige Djamaa El Fna torv, hvor alle Marokkos lyde, dufte og etniske grupper synes at mødes midt i Marokkos øje. Hver dag, året rundt, finder du kærrer bugnende af appelsiner, kvinder der sælger alt fra potter og pander til laser og pjalter, iørefaldende musikere, slange-dansere, vise spåmænd og tandløse spåkoner, velmenende medicinmænd, og traditionelle apotekere.
Alle bidrager de til Marrakechs' tusindvis af farver og nuancer.
 
Overnatning i Marrakech.
 
3. DAG: MARRAKECH
En dag på egen hånd, hvor du kan besøge Koutoubia moskeen, Saadiernes gravmonument, Menara haverne eller det berømte og farverige Djemaa El Fna torv, hvor alle Marokkos lyde, dufte og etniske grupper synes at smelte sammen i hjertet af Marokko. Hver dag, året rundt, finder du kærrer bugnende af appelsiner, kvinder der sælger alt fra potter og pander til laser og pjalter, iørefaldende musikere, slange-dansere, vise spåmænd og tandløse spåkoner, velmenende medicinmænd, og traditionelle apotekere. Alle bidrager de til Marrakechs' tusindvis af farver og nuancer.
Du kan selvfølgelig også tage en tur op i Atlasbjergene, eller bare slappe af og nyde byens atmosfære.

Overnatning i Marrakech
 
4. DAG: MARRAKECH – AGADIR
I dag forlader vi Marrakech og drager imod sydvest, Atlanterhavet og Agadir.
Byen Agadir emmer af historie og startede som en lille fisker-by ved navn Agadir el-arba', helt tilbage i middelalderen. I 1505 ankom portugiserne til den lille by, hvor de oprettede en handelspost ved havnen. Mindre end 40 år senere, overtog Saadierne byen. Han byggede bl.a. byens kasbah på toppen af bjerget, med udsigt over byen.
Den 29. februar 1960 blev byen destrueret, af et jordskælv, men allerede i 1961 begyndte genopbygningen, under ledelse af Muhammad V.
 
Agadir by ligger på Marokkos Atlanterhavskyst, byen er et yndet turistmål med behageligt klima — 300 solskinsdage årligt. Attraktionerne i byen, er en kilometerlang strand, spændende og anderledes udflugter, gode og billige indkøbsmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter, som tilbyder gourmetmåltider til marokkanske priser.
På den brede strand med fint sand, kan du dyrke mange forskellige slags vandsport, men især det som de fleste dyrker – at ligge på en strandstol for at nyde solens varme stråler. På strandpromenaden syder det af liv, både dag og aften, ved de mange restauranter og cafeer med udendørs servering af forskellig slags.
Agadir er en nyere by med smukke og brede palmebesmykkede boulevarder, med flotte butikskvarterer med mange caféer, restauranter og forretninger, med både modetøj og eksotisk marokkansk håndværk og souvenirs.
 
Selve Agadir by, består af et hotelområde, som ligger tættest ved stranden. De fleste hoteller er enten nye eller blevet renoveret indenfor de sidste par år, oftest med en spændende marokkansk arkitektur. Hotellerne har ofte store haver og lækre pool-områder.
Efter hotelområdet, i retning væk fra den brede strand, ligger centrum med både moderne og ældre arabiske kvarterer.
 
Højt oppe på en mindre bjergtop, skuer Agadirs vartegn over byen, den gamle Kasbah fra 1500-tallet. Agadir har selvfølgelig også en rigtig gammel markedsplads, Souken, som er mest livlig om søndagen. Her skal du prøve at slentre omkring og indsnuse atmosfæren, duftene og sanseindtrykkene fra de mange spændende telte og boder og i det myldrende menneskehav. Der findes masser at købe og endnu mere at kigge på. Skræddersyet tøj, lædervarer, guld og sølv, tæpper, messing og andet håndværk kan hurtigt friste til en handel. Ingen tvivl om at du bliver godt trænet i at prutte om prisen. Bliv ikke forbavset hvis du bliver tiltalt på dit eget sprog. Marokkanerne er et dygtigt handelsfolk og vant til besøgende fra hele verdenen.
 
5. DAG: AGADIR
Dagen i dag står til fri disposition. Du kan tage ud og udforske byen, gå gennem de nye boligområder og ind til byens centrum, med dens moderne bygninger, caféer og store veje.
Byen har selvfølgelig også en livlig souk, hvor mange former for produkter sælges, inklusiv marokkansk kunsthåndværk.
 
Et besøg i den gamle kasbah, som blev bygget i det 15. århundrede, er helt klart at anbefale. Fra toppen kan man nyde en imponerende og fantastisk udsigt over havnen, fiskerflåden og marinaen.
I og omkring Agadir, er der muligheder for udflugter for enhver smag. Du kan f.eks. tage en dagsudflugt ud til den lille bjerglandsby Tafraout, eller en tur igennem Paradise Valley til landsbyen Imouzzer og opleve vandfaldet.
Du kan også tage med til Taroudant, Perlen i Souss, som er blandt landets ældste byer, der med sine gamle fæstninger udgør en unik oplevelse for historie interesserede.
 
6. DAG: AGADIR 
Dagen i dag står til fri disposition i Agadir.
 
 
7. DAG: HJEMREJSE
Dagen i dag står til fri disposition i Agadir.
 
 
8. DAG: HJEMREJSE
Efter morgenmaden vil der være transfer til lufthavnen for hjemrejse.
 

 
Rejsen inkluderer:  
 
- Direkte fly København til Marrakech 
- Transfer t/r fra lufthavnen i Marrakech 
- 3 nætter i Marrakech, inkl. morgenmad
- Sightseeing i Marrakech 
- Transfer fra Marrakech til Agadir 
- 4 nætter i Agadir, inkl. morgenmad 
- Direkte fly Agadir - København 
- Skatter, afgifter & bidrag til Rejsegarantifonden
 
  Dagsprogram: 
 
Dag 1: Danmark - Marrakech
Dag 2: Marrakech - Sightseeing
Dag 3: Marrakech
Dag 4: Marrakech - Agadir
Dag 5: Agadir 
Dag 6: Agadir 
Dag 7: Agadir 
Dag 8: Agadir - Danmark
     
Rejsen Inkluderer ikke:
 
- Gouda Årsrejseforsikring
- Sygdomsafbestillingsforsikring (6 % af rejsens pris)
- Tillæg for enkeltværelse
- Eventuelle ekstra arrangementer/udflugter
- Drikkevarer
- Øvrige måltider
- Drikkepenge 
- Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"
    
 
 

Kort Marrakech Agadir redigeret Dagsprogram: 
 
Dag 1: Danmark - Marrakech
Dag 2: Marrakech - Sightseeing
Dag 3: Marrakech
Dag 4: Marrakech - Agadir
Dag 5: Agadir 
Dag 6: Agadir 
Dag 7: Agadir 
Dag 8: Agadir - Danmark
 

Bestil detaljeret beskrivelse og priser:
* Dit navn:
* Din email:
Adresse:
By:
Postnr.:
* Telefon:
* Ønsker:
* Antal voksne:
* Antal børn u/12:
Tidligst afrejse:
Senest hjemrejse:
Senest hjemrejse:
detail galerie galerie photo agadir-baie
 
Agadir - sol & strand, året rundt
- Se dagsudflugter fra Agadir her

Agadir er en forholdsvis ny by, bygget op i løbet af de sidste 40-50 år. Man kan nyde udsigten udover Agadir og se ruinerne fra den gamle bydel på toppen af det lille bjerg. Bjerget kendetegner byens profil, hvor man ser store arabiske skrifttegn, der dækker over det velkendte budskab: Gud, Konge, Fædreland (befolkning).
Hovedattraktionen er naturligvis den lange brede sandstrand, hvor her særligt i sommerhalvåret er mange vandsports- og strandaktiviteter, som volley, fodbold, hesteridning, vandscooter mv.

Agadir

Stranden er akkompagneret af en flot lang bred strandpromenade med restauranter og barer, og ender ud i en flot og hyggelig marina, hvor der er mulighed for at sejle på tur i piratskib eller sidde på lækre caféer og spise italiensk is. Der er i det hele taget er et rigt og hyggeligt liv både om dagen og aftenen i hele byen.